Saarelaisten juhlat ja tapahtumat

Perinteiset juhlat ja tapahtumat

Koitto ry. järjestää Pirtillä Lammassaaren mökkiläisten perinteisen juhannusjuhlan juhannusaattona ja elonkorjuujuhlan elokuussa. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita saarelaiset vieraineen.

Pirttiä vuokrataan hääjuhliin kesäviikonloppuisin. Nämä tilaisuudet ovat yksityistilaisuuksia. Jokaisessa yksityistilaisuudessa on nimetty Koiton johtokunnan jäsen valvojana.

Pirttiä vuokrataan myös kaikille avoimien juhlien järjestämiseen, esimerkiksi Vallilan Tangolle perinteiseen Isle of Sheep tapahtumaan. Mikäli kyseessä on maksullinen tapahtuma, tapahtumaan osallistuvan saarelaisen tulee lunastaa itselleen pääsylippu tapahtumaan.

Kesämaja-alueiden välinen kalastuskilpailu

Kesämaja-alueiden välillä järjestetään perinteisiä kalastuskilpailuja vuosittain. Kilpailuun osallistuu jokaiselta kesämaja-alueelta ns. edustusjoukkue, jonka muodostaa yksi mies, yksi nainen ja yksi lapsi. Lisäksi kilpailussa on omat sarjat lapsille, naisille ja miehille.

Pirtin ja muiden tilojen vuokraus

Ne kesämajan omistajat jotka ovat Koitto ry:n jäseniä saavat 50 % alennuksen tilojen (Pirtin ja Lepolan) vuokrista. Kesämajan omistajille, jotka eivät ole Koitto ry:n jäseniä alennus on 40 % ja Koitto ry:n jäsenille, jotka eivät omista kesämajaa alennus on 20 %.

Tilojen vuokrauksesta voi tiedustella suoraan varausten vastuuhenkilöltä osoitteesta varaukset(at)koitto.net